stinalill

Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Lyxigt spabesök

Av Stina - 24 mars 2010 20:52

Jaha så behagar jag poppa upp på den här sidan igen.... Behovet att blogga är inte överhängande, om jag säger så. Men lite ska jag väl kratta ner i min dagbok, så jag om ett år kan gå in och kolla vad som var på tapeten !! våren 2010....


Först - TACK alla gulliga ni, som petat ner kommentarer till mig, fast jag har blivit så sällsynt!! Uppskattar verkligen era ord!!


Hallen är fortfarande inte riktigt avslutad. På söndag kommer Lotta med min nya hatthylla!! Det ska bli riktigt spännande att se, vad hennes son har snickrat ihop till mig!! Sen ska jag välja krokar till den. Jag tror att det blir Claes Olsson, som får uppdraget, att ta hem dom åt mig. Så har jag målat de vita sladdarna i samma färg som tapeten. Tyckte inte att det var snyggt, när dom lyste helvita. Så jag blandade och mixade olika färger och hamnade rätt nära i färg så småningom.


Sen återstår att skruva fast golvlisterna, sätta dit magnetlåsen i garderoberna och spika upp telesladden. Men det måste jag ha hjälp med. Och snickarn skulle höra av sig.... Och Tom/fixarMalte skulle komma.....


Igår var Annsan och jag på spa i Färna!! Det var en födelsedagspresent som jag fick i somras av min äldsta dotter med familj. Och det var verkligen jättehärligt!! Vi började med en s k "lätt" lunch uppe i herrgården. Det var en massa olika grönsaker, bönor och röror och till det vädigt möra köttbitar skurna i skivor. Sen en underbar svampsoppa - ingen pulversoppa där inte!! och hembakat bröd. Efter det kycklingfileér med ris och dragonsås. Men den sista rätten avstod jag ifrån. Hade ju för 17 just ätit frukost!! ;)


Mätta och belåtna knallade vi sen ner till själva spahuset. Och när vi bytt om till badkläder kunde jag gå ner i en VARM härlig bassäng. Sååå ljuvligt - inte minsta lilla frys utan bara härligt omfamnande riktigt varmt vatten!!

 

  

Så där låg jag och sprattlade runt och slappnade av flytande på rygg. Så småningom kunde man trycka på en knapp, så blev det strömt vatten, där man kunde simma och simma, så länge man orkade. Tyvärr kunde inte Annsan gå i, eftersom det var för mycket klor för hennes allergi. En så´n bassäng skulle jag mycket väl kunna tänka mig hemma nere i källaren!! ;)


 

Här satt vi och slappade och hade det skönt mellan "plasken" 


Sen var "dagens aktivitet" mental avslappning. Det var ju skönt i och för sig, även om det inte var några "nyheter". Men det hade varit roligt att pröva på Chi gong, som dom först sa, att det skulle bli. Det fanns oxå bastu och man hade kunnat sola solarium och bada riktigt bubbelbad. Men jag höll mig till bassängen. Innan Annsan gick iväg på massage, petade vi i oss varsin smörgås med te och kaffe.


Så fick vi reda på, att på tisdag och torsdagkvällar hade dom vatten-chi-gong i bassängen! Som kostade 35:- per gång.  Så det ska jag allt prova framöver.


Ja annars knallar livet på lugnt och försiktigt. Först idag har jag plockat undan alla verktyg och färgburkar. Så nu finns där plats för symaskinen igen! Längtar faktiskt efter att få sätta igång med nå´t! Idéer är det ingen brist på..... Men det har känts lite frustrerande och oavslutat, att hallen inte har blivit HELT klar. Anita frågade mig härom sistens, om jag är pedant!! Det tror jag inte, men jag vill kunna släppa rustningen och gå vidare med annat. Sen har jag oxå beställt tapeter till "baksidan" av valvet - inne i rummet!! Där ska det bli en lite mörkare blå (javisst - vad annars?) fondvägg bredvid sängen. Men det får bli ett senare kapitel.....

 
 
Margit

Margit

25 mars 2010 00:09

GO NATT, STINA!!! Vad du är duktig att förnya och göra saker i dit hem!! Måöla o feja,sånt som är "karagöra". Du är mycket händig och företagsam, må jag säga!!!
Va skönt ni haft som varit på SPA!! Mycket bra present!!! Så det blir flera besök där, förstår jag.
Önskar dig en god natt och att du sover gott!!!
Kramen vännen!!!

http://margitholm.blogg.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

25 mars 2010 19:12

Men vad roligt att du är tillbaka om så bara för en kort stund:) Förstår ju att du har mycket att stå i nu med renovering och allt vad det för med sig.
Det låter så mysigt med spabesöket. Det är att vårda både kropp och själ.
Mina varmaste kramar till dig min vän!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annsan

25 mars 2010 23:05

Ja du Stina! Jag säger bara TACK för en underbar dag i ett lika mysigt sällskap som alltid. Jag är så glad att du finns!! Kramen Annsan

 
Ruth

Ruth

26 mars 2010 08:27

Oj vad ni har gottat er och unnat er lite lyx, det behövs efter en lång vinter. Många fina foton från spadagen och kortet på dig var superfint.
Ha en fin dag vännen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Love

31 mars 2010 20:38

Tittat på kortet där du ligger och har det skönt.
Visst mår både kropp och själ bra av en Spa dag då och då. Låter spännande med chi-gong i vattnet.
Nu har du nog fått hallen klar och kan ta påskledigt. Vi ska vara hemma och ha påskmiddag här på lördag men alla får hjälpa till för jag orkar inte så mycket. Det viktigaste är ju att man är tillsammans och att laga mat då är roligt.
Jag vill önska dig en Glad Påsk.
Kram
Love.

 
Ingegerd

Ingegerd

31 mars 2010 21:44

Glad Påsk! Ta det lugnt nu och njut av friden i ´Ditt renoverade hem! Har nu fått hem och provat min nya madrass och jag är riktigt nöjd!

http://josephinespapilloner.blogg.se/?tmp=31213058

 
Skomakar-Lisa

Skomakar-Lisa

1 april 2010 18:16

Hej Stinalill. Det låter som att du levt lyxliv för en dag. Unnar dig det fakatiskt efter allt du hållit på med i din hall. Hoppas du får en go Påsk med mycket skratt och god mat.
Stora Påskkramen från mig !!!

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

1 april 2010 19:53

Tittar bara in för att önska dig en riktigt trevlig påskhelg!
Mina varmaste och soligaste kramar till dig!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ruth

Ruth

2 april 2010 00:39

Kansk har du krachlandat på Blåkulla, för här tycks du inte befinna dig :-) Men jag hoppas att du får en fin och trivsam Påsk-helg !
Påsk-kramar många !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

2 april 2010 10:14

Hälsar på för att önska dig en härlig påskhelg Stina.
Hos oss är det lugnt och stilla tills på annandagen då mannen i huset fyller år.
Kind(påsk)puss och kram!!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stina - 24 oktober 2021 20:03

Ja inte vet jag..... det blev måånga knapptryckningar bara innan   jag kom hit!! Och hittade VAR jag skulle börja skriva nånstans.   Det tar allt ett tag, innan minnet poppar upp efter så många år.   så här nära ska ju t ex inte radern...

Av Stina - 31 december 2015 16:29

Så har julen kommit och försvunnit..... Den 22 dec åkte jag Riksfärdtjänst till fam Bergefur i Bennarby. Det är fantstiskt, att få åka taxi - 20 mil enkel resa!! Och xtra tacksam var jag på återresan den 27, då det var riktigt snöoväder!! Med många a...

Av Stina - 31 december 2015 12:45

Jaaa här är jag igen!!! Både jag och eventuella läsare har nog trott, att jag har slutat blogga.... Men det har jag ändå inte - även om det var ca tre månader sen jag skrev nå´t. Jag har känt mig så negativ, så det har jag inte velat dela med mig av....

Av Stina - 21 oktober 2015 01:14

Så blev det då en uppesittarnatt - igen.... Jag hade en "dejt" med Dr Amin i Köping idag. Och efter det kommer tankefjärilarna flygande. Och jag mitt nöt, ångrar att jag inte bad nå´n av döttrarna eller en vän att komma med - för att lyssna och ställ...

Av Stina - 9 oktober 2015 01:20

Ja nog har den där stora, lyckliga tacksamheten försvunnit. Men jag minns den som om alla möjligheter helt plötsligt öppnades!! Jag var frisk!!! Bara jag tränade upp konditionen nu, så skulle alla dörrar vara öppna för mig. Rent utav kanske jag skull...

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards