stinalill

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Stina - 3 mars 2012 20:22

Vilka fantastiska solskensdagar det har varit!! Jag har setat på balkongen och verkligen njutit av solen och värmen Kunde inte annat än le åt mig själv - först laddar jag upp med raggsockor, fårskinnstofflor,  flieströja, tjock ullpläd + en annan pläd. Sen åker ullpläden bort, sen xtrapläden, flieströjan, tofflorna och även raggsockorna!! Och jag fryser inte i alla fall!! Ljuvligt, härligt!! Så en bok i örat och livet är fulländat!! Det är detta jag har längtat efter hela långa vintern!! Visst vet jag, att nog kommer vintern med sina bakslag, innan det blir riktig vår och sommar. Men jag har i alla fall än en gång njutit av solens värme :-)) "Jag vill känna att jag lever"  


Innan värmen kom, sydde jag denna tavla. Nöjd? Nääee.... Den blev liksom klumpig på nå´t sätt. "Aqva-rum" heter den och är 66 x 53 cm

 

Så en detaljbild i en klickbild


I tisdax var Heffa och jag till Västerås. Det var lite smått och gott jag skulle införskaffa. Sen blev det väl liiite tyger och annat som jag inte visste att jag behövde. Det var riktigt trevligt att ha sällskap! Vi åt good mat på Ikea, före en låång vandring på Ikeas nedre plan! Jösses vad grejer det finns där!! Jag orkade inte ta in allt och det var allt tur, att jag hade en vagn att hänga på!!


Efter en vilostund i bilen, fortsatte vi till Gallerian på nedervåningen - fortfarande med Ikeas vagn. Sen blev det en liten fika oxå ;-) Heffa och jag har haft funderingar på, att ta oss en tur till Tallinn och gå på spa. Såg framför mig en härlig varm bassäng, lite massage och även  en sakta promenad i Tallinns gränder och små affärer. Men - efter denna dag i Västerås, var jag tvungen att inse, att jag skulle inte orka nå´n så´n resa. Det GÅR helt enkelt inte, hur gärna jag än vill :-( Orken finns bara inte, fick jag återigen en påminnelse om....


Men sy kan jag i alla fall fortsätta med!! Guskelov att jag klarar det - det är jag verkligen tacksam över. När jag lämnat balkongen på eftermiddagarna, har jag provsytt några ljuslyktor. Inte säsong för så´na nu förstås, men jag var tvungen att prova... Fotona är tagna med blixt först, sen utan blixt med värmeljusen tända.

Klickbilder

   

   

Dom här kan man ju variera i hur många skepnader som helst.... med spetsar, band och pärlor. Tyvärr har jag ingen mer lampskärmsplast, som jag haft i botten på ljuslyktorna. Men jag ska nog ta och införskaffa några tunna plastskärbräden - dom går ju oxå bra att använda som bottenstadga.


Sen talade jag med "bossen" på bibblan härom dagen, om att eventuellt ha en utställning där framåt hösten. Det har ju blivit en hel del tavlor på sista tiden och fler idéer finns i "hårddisken". Det känns ju liksom lite mer meningsfullt att sy med en utställning framför sig att presentera grejerna på. Att sy tavlor till barn och barnbarn, tror jag inte är något, som dom ser fram emot precis.... Och högarna växer i arbetsrummet ;-) Ävenså tyghögarna - tänk att det finns så många vackra tyger!!


Så har jag oxå fått till en frigolitskiva till staffliet, som jag fick låna av Staffan. Så nu kan jag nåla upp tygbitarna och få ett hum om, hur det kommer att se ut, innan jag sätter igång med symaskinen! Nu är det faktiskt fullt i mitt arbetsrum!! Det var allt tur, att jag fick mig ett sån´t rum!! Jag som inte ville ha en tvåa!! Men man kan ju ändra sig....             

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards