stinalill

Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Stina - 27 juni 2010 20:35

  


Ååå vicken ljuvlig sommardag jag fick idag - än en gång!! Vaknade vid 10-tiden och funderade lite fram och tillbaka - orkar jag fara till sjön eller inte idag?? Men sen såg jag, att Gunilla hade ringt på sin mobil. Och det avgjorde saken - för då förstod jag, att hon var vid sjön.


Så det blev massäck gjord och den vanliga utrustningen kom med mig ut i bilen. Jag har blivit lite kinkig av mig, så numera tar jag oxå med en kudde ;) Sen låg vi där och stekte och pratade lite "skit". Och NJÖÖT i fulla drag!! Vinden fläktade lite lagom, vattnet skvalpade och fåglarna kvittrade sommarsång. Tänk vicken skillnad mot den kalla, snöiga vintern, då man fryser bara av att sticka ut näsan.....


Jag försökte ta mig ner i sjön, men jag kom inte längre än till att doppa benen. För visst var det kallt i sjön - i alla fall med mina mått mätt! Det får bli en annan gång. Det går ju bra, att ösa på sig lite vatten, när man tycker det blir för varmt.


Sen skulle jag gå och kissilera en bit bort. Knatade på en bit och sen upp för en liten, liten slänt, där jag såg ett lämpligt träd att hålla mig i. Vid min ålder med alla åkommor, så hukar man sig inte bara ner - för det GÅR inte! Så skulle jag med byxorna nere ta tag i trädet. Men jag missade och föll huvudstupa framåt/neråt!! Pladask!! Började kolla mig och såg, att en pinne hade gått rakt in i magen!! Tänkte att den måste jag bryta av, innan ambulansen kommer. Man ska ju inte dra ut nå´t själv. Många tankar flyger snabbt....


Men vid närmare undersökning visade det sig, att jag kunde dra ut pinnen från Behån!! Den hade skrapat i magen och sen stoppat inuti Behån!! Sen fick jag väl lite skrubbsår här och där, men det är ju helt överkomligt. Så hädanefter ska jag ta med mobiltelefonen även när jag går på "toan"!!


På väg hem sen köpte jag två liter jordgubbar!! Jag skulle kunna leva på jordgubbar!! Nu var dom förhållandevis billiga - 40 kronor för två liter tyska gubbar. Och så länge jag inte behöver prata med dom, är dom lika bra som svenska. Det har jag testat. Jag brukar skära itu dom och sen sockra lite grand över dom. Så har jag avslutat denna ljuvliga dag med att äta jordgubbar med grädde på en varm balkong kl 9 på kvällen!! Kan det bli bättre??


Och så behövdes ju ingen ambulans till tanten idag heller ;)


TACK alla ni för vänliga kommentarer både i gårdagens och föregående inlägg! Det var skönt att höra, att det är fler, som tycker det där med pension är krångligt! Och visst Ann-Louise ska jag ha en frågestund med Dr Ola den 7 juli! Ävenså stort tack för ert frikostiga beröm - jag suger åt mig som dasspapper ;)




Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards