stinalill

Alla inlägg den 3 juni 2008

Av Stina - 3 juni 2008 21:53

Idag lyckades j "lura" med Solveig till sjön. Och det var riktigt trevligt att ha sällskap! Timmarna gick så fort. Men j glömde att "vändsteka" mig, så nu skiner mina kinder så friskt (??) röda.....

Så glad för Idas skull (mitt äldsta barnbarn) att hennes älskade häst Julia är dräktig!! Förra sommaren var ju inte så kul, när Julia fick ett missbildat föl. Men nu får vi hoppas på bättre lycka. Även om det är läskigt att eventuellt bli besviken ännu en gång. Livet kan minsann vara rätt svårt emellanåt. Även om det är helt underbart ibland!

Ibland känner j mig lyckligt lottad, som kan vräka mig i solen en helt vanlig vardag! Solveig o jag satt och mindes tillbaka, när vi jobbade båda som förståndare, rektor, enhetschef o allt vad vi "blev" under åren som gick. Alla omorganisationer vi gick igenom, alla gräsliga nerdragningar, alla misstroenden, konstiga chefer - bra chefer oxå. Och roligheter som vi gjorde i chefsgruppen oxå - vi hade en himla bra sammanhållning under Kurts tid. Minns när jag skulle "smita" en stund o ta en liten rast i solen. Men det gick inte för det dåliga samvetet kröp runt i mig - så det var inget nöje med den lilla rasten.... Plikttrogen var vad jag var. Inte undra på att j reagerade så starkt, när politikerna undrade "vad vi gjorde egentligen". Konsultrapporten som sedan visade att vi jobbade alldeles för mycket - den talade man inte gärna om. Å vad tacksam j är att j slipper jobbet numera! Även om j hade en fantastiskt go och härlig personal! 

Nu hög tid för sängen. 


Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards