stinalill

Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Stina - 10 juni 2008 20:17

Tack för kommentarer Annsan o Ida Pidan!!

I söndax tog jag mig till Norberg o hälsade på Anita - goa, goa Anita! Hon är det närmaste en mamma man kan va - eller kanske storasyster numera....  Var ner på Abrahamsgården o tittade snabbt på utställningen - ingen höjdare i min smak. Träffade däremot en gammal vikarie - gammal o gammal - han var väl nästan pöjk, när han vikkade. Och nu hade han fru o en son!! Jag gillade honom - han var - är - så varm o öppen.

Efter det tog jag mig en tur till Solveig, när j ändå var i faggorna. Fick en "dräkt" av henne - en liten "kavaj" och en lång kjol i linne i en helt underbar blå färg!! Så igår o idag har jag hållit på att sy om. Flyttat upp ärmarna, sytt in dem lite, sytt bystveck o sytt in i sidorna. Kjolen sprättade jag helt isär o har idag fått ihop den till ett par byxor istället. Därav rubriken - det ÄR inte roligt att sy om.... Hoppas jag blir nöjd med den - är inte riktigt färdig än. Dragkedja, linning och strykning kvar. Men det får bli imorrn. Sen kanske - kanske det blir en väska.....?? 

Jag förstår inte vilken lång framkörningstid jag har för att sätta igång med något. Det är höga trösklar innan jag kommer igång, det tar tid  - och det är ingen rolig tid - tungt o segt. Måste-tid. Vore ju mycket enklare, att bara göra det jag ska - på en gång - sen är det ju gjort..... Men min hjärna är inte med på det spåret.

Var ut o plockade en bukett med prästkragar o blåklockor igår. Då är det SOMMAR!! Buketten står i ett blått (så klart!!) Höganäskrus. Men nu måste det komma regn - det är så fruktansvärt torrt. Tur att man inte är hästbonde o bor på landet - med egen brunn - eller hur Ida?

Annars känner jag mig lite utan gnista idag. Men det måste väl finnas så´na dagar oxå. Och snart är det en ny dag igen - veckorna rusar iväg.

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards