stinalill

Alla inlägg den 29 juli 2008

Av Stina - 29 juli 2008 19:20

I förmiddax tänkte jag stanna hemma idag. Men så kändes det som om jag inte fick tillräckligt med luft. Kollade på termometern - 33 grader ute och 29 grader inne!! Laddade matsäcken och iväg till sjön. Badade det första jag gjorde - lite svalka iaf. Vilken tur att jag har den möjligheten! Hemma fällde jag persiennerna i hopp om, att det inte skulle bli varmare ändå inomhus. Men jag behöver minsann inte frysa nu heller. Solen har gått förbi nu - skugga - men varmt ändå.

Varje kväll tänker jag - imorr´n ska jag nog ringa läkarstation. Det kan inte vara okej att ha mensvärk, när man är 63 bast!! Men på morron känns det bättre - äh - det går nog över..... Det gör ju inte världsont. Det är ju inte ont som i tarmvred. Får väl se hur jag gör så småningom. Det lockar inte precis att göra en gynundersökning - fy 17....

Johanna ringde i förmiddax o talade om att hästen de hade på lut, var röntgad, besiktigad och klar för leverans!! Vilken lycka!! Hoppas de små damerna tänker på, att hjälpa till lite hemma - nu när dom har så snälla föräldrar. Det behövs minsann mycket arbete för att få huset deras färdigt. Och sommarlov har dom ju ännu - och unga och starka är dom!! Grattis tjejer!!

Och Dennis och Pontus är med sin pappa i Turkiet! Hoppas dom har det bra och får se och uppleva mycket!! Och Maja liten är väl ledig med pappa Preben den här veckan, tror jag. Antar att dom är ute på sjön med båten och njuter av sommaren dom oxå. Det är Ann-Louise och Therese som jobbar - och Erik. Nathalie har ju nära till havet att bada i - antar att hon har sällskap av moster. 

Och jag sitter här hemma nu och mår bara gott av, att veta att alla har det bra!! Kram på er allihopa!!

Imorr´n kväll åker Solveig och jag på räkkryssning - mums!!

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards