stinalill

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Stina - 3 februari 2009 18:53

Visst är den häftig? Den växer på innergården där jag bor. Var bara tvungen att fota den. Måste bli som en koja där inunder på sommaren. Mysigt!


Vice värden ringde på dörren idag och bad mig ta bort soporna - fläkten, hyllan m m - som stod utanför porten. Förargligt - jag hade alldeles glömt bort det. Men nu har jag i alla fall packat in allt i bilen. Så får jag väl åka till Återbruket vid tillfälle.


Nej det svarta tyget har jag inte hittat - vete 17 vars det tog vägen. Men det kommer väl fram så småningom, antar jag. Däremot hittade jag andra svarta tyger - som jag tog till istället. Och till slut kom jag då igång att sy - sent på eftermiddan!! Men jag är inte riktigt på hugget - det blir inte riktigt som jag vill..... Får väl se vad det blir du Annsan!! Ska nämligen sy lite kuddar  till henne.


Men imorr´n ska jag iväg och ta PK prov och uträtta lite ärenden. Får väl se när/om jag parkerar mig vid symaskinen....


Tänkte på en sak, när jag klippte håret häromdagen. Det är faktiskt så, att öronen växer på en, när man blir gammal!! Frågade en frissa en gång och hon bekräftade min aning. Så gamla tanter och gubbar kan leka Dumbo - bättre och större öron ju äldre man blir!! Nu undrar jag - är det inte så, att näsan oxå växer på ålderns höst??? Eller är det bara som jag inbillar mig - att jag har fått större kran?? Egentligen borde det ju vara tvärsom - att det utskjutande delarna blir mindre istället. Celltillväxten avtar väl med åldern ?? och  döda celler stöts ju bort vartefter..... Ja det var djupa funderingar av "stor"  betydelse ..... *fnissar*


Nu ska jag nog återgå till symaskinen ett tag till. Kvällen är min tid. Och imorr´n ska jag vara på Läkarstation kl 10.30 Kommer att vara tvungen att ställa väckarklockan.....Det ni - ni som hoppar ur sängen vid 5-tiden på morron - ni har nå´t att se fram emot!! Att bli gammal, sova länge och få större öron!!!

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards