stinalill

Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Stina - 6 februari 2009 21:28

....fast jag undrar varför.... Sängen har sysselsatt mig till största delen idag. Kände mig lite trött.... och ja varför inte.... jag kan ju lägga mig när jag vill och slumra lite och njuta av min ullbädd.... Så det unnande jag mig länge....


Sen var jag iväg och köpte en liter mjölk - till matlagningen. Det var väldigt tungandat idag. Fick stanna flera gånger och andas ifatt på den korta biten från ICA.


Men sen tog jag tag och började måla mina lampor och hyllor - se bild. Kändes riktigt bra, att få dem vita. Även om jag måste måla dem fler gånger förstås. Kladdade så det stod härliga till!! Har köpt vattenbaserad färg, så jag skulle kunna måla inomhus och sen tvätta penslarna med vatten.


Sen kände jag mig så konstig, började må illa och blev kallsvettig. Tvättade av mig och parkerade i sängen - igen. Frös som en hund. Men nu känns det okej igen. Vet inte om de var nå´t tillfälligt - kanske nå´t blodtrycksfall. Men jag har inte vågat äta nå´t än. Och det gör ju inget - jag har ju att ta av, om man säger så.


Längtar efter Harry....*fniss* Skulle så gärna vilja ha upp micron på hyllan över spisen.... *bedjande ögon*. Det är så himla trångt på diskbänken. Måste säga, att köket i den här lägenheten får väldigt lågt betyg av mig.... Men det kanske känns bättre så småningom.... När allt blir klart....


Imorr´n kväll blir det opera på Korpen - ska bli spännande!!



Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards