stinalill

Direktlänk till inlägg 2 januari 2010

Välkommen 2010 - dags att städa ut julen!

Av Stina - 2 januari 2010 21:13

Får allt börja med att önska alla en god fortsättning på detta nya år - 2010!!


Och stort TACK för alla era goa kommentarer Ankie, Lenas(tyglappar), Lambergsfrua, Therese, Ruth, Caroline, Skomakar-Lisa och Lena!! Det värmer gott, att ha er alla som vänner :)) Och jag ser fram emot ännu ett år tillsammans här på bloggen!!


Jösses vad trög jag är att skriva..... Just en bra början på nya året! Och idag har det blivit en ordentlig slödag - hela da´n. Var tvungen att GÅ ner till affär´n, eftersom jag hade slut på filen. Och jag lyckades gå förbi alla kakor, glass och godis utan att köpa nå´t!! BRAAA tanten!!;) Köpte en Trisslott istället, men fru Fortuna hade valt ut nå´n annan idag.....


Och vintern bara fortsätter..... Lilla Pippi står alldeles insnöad igen. (Det var därför jag gick till affär´n - inte långt till ICA - men jobbigt!!) Och snöslungor och plogbilar brummar hela förmidda´n. Och fingrar och tår är kalla på tanten. Kanske rent av skulle ta och sy mig ett par vetekuddstofflor - såna som Ann-Louise fick i julklapp....

  

Ja det blev många svordomar insydda i dom här.... Tre symaskinsnålar gick av och det var rysligt bängligt. Och jag är allt tveksam till, om det går att gå i dom. Dom blev ju rätt tunga med vetet utspritt i alla kanaler. Man får nog sitta i stilla i soffan eller sängen. Men det går nog att bli varm om fossingarna. Och tror ni inte att tjejerna hade hittat ett par vetekuddstofflor att KÖPA - till sin mamma i julklapp!! Dom var riktigt mjuka och gosiga - alldeles rosa och "mjukluddiga"!! Och jag som trodde, att det bara inte fanns. Så nu ska väl inte Ann-Louise vara kall om fötterna i alla fall!!


Min tavla är inte färdig. Den känns inte rätt, så idag har den fått "ligga till" sig lite. Hur jag än gör med den, tror jag inte att jag blir nöjd. Och då känns det inte roligt längre. Men jag ska avsluta den ändå. Fast jag har inte bråttom längre..... Imorr´n blir det nog en städdag. Plus att jag tänker bädda ner alla mina tomtar i en kartong. För nu är det slut på julen - den får inte bli föör långrandig.....


Gonatt och sov gott alla människobarn!!



 
 
Ingen bild

Love

2 januari 2010 22:36

Hejsan Stina!
Har inte varit här på ett tag men nu läst mig ikapp. Prata om att du är duktig på att sy, något jag inte kan eller vill.
Får jag vara med på din viktresa. Inte heller min kropp mår bra av alla kilos övervikt. Det är som du skriver lättare med press och från o med måndag börjar jag.
Om du önskar en katt kan jag erbjuda( gratis) en vuxen äkta Norsk Skogkatt. Har ju uppfödning men orkar inte med det längre och ska omplacera några. Garanterat rumsrena med toppentemperament. Om man använder en riktigt bra kattsand luktar det inget och mina blomkrukor får stå i fred.
Ute är det vackert men kylan gör så att man stelnar i lederna. Jag har bokat min årliga resa till sonen i Thailand och det känns så bra.
Sköt om dig och ha det så bra. Jag är glad över att få dela detta år med dig i alla situationer.
Kram
Love.

 
Kram Ruth

Kram Ruth

2 januari 2010 23:33

Starkt gjort att inte norpa med dig gotta från ICA i dag, du är riktigt på G nu, hejjar hejdlöst på dig !!!!!
Dessa vetekuddstofflor måste vara riktigt sköna att ha på fötterna, man behöver ju inte gå omkring med dom, tänk så varma och go'a att ha på fötterna när man lägger sig och fosserna känns som isbitar. Jag kör med min petflaska fylld med varmt vatten när jag lägger mig, skönt det också.
Tror säkert att din tavla blir fin, även om den inte blir riktigt som du hat tänkt dig. Få säkert se den här när den är klar.
Natti natti !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Skomakar Lisa

Skomakar Lisa

3 januari 2010 18:11

Tack för komplimangen ... Du är väl för rar !!!! För jag var väl medräknad??? Jaa, människobarn skrev du och God natt !!! Tror aldrig jag sovit så gott. *fnittrar* Ja, precis som alla andra människobarn som är glada.

De där vetetofflorna (jag kallar allt med vete för vetebullar) värmer mig bara jag tittar på dem. Ser så inbjudande ut. Det är svårt att få tag på mysiga, snygga och gåvänliga tofflor. jag vill alltid ha såna på mig för fryser mina fossingar så fryser hela jag. Ja, det där känner du till, min vän !!! annars hade du inte sytt såna.

Låt du tavlan ligga till sig så ska du se att du gillar den när du tar fram den igen. Eller så får du nya idéer ... Ja, det där vet du.
Mysigt att titta in hos dig men nu skall jag knalla vidare. Det är många som skall ha besök.
Kram min vän!!! kommer snart igen !!!

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
Lena

Lena

3 januari 2010 19:57

Först tänkte jag...men vad skriver människan, ska julen ut redan...men så kom jag ihåg att det var ju här som julen inte var nå't vidare omtyckt, och då förstår jag att den ska ut...ju fortare dess bättre. Själv har jag alltid haft kvar julen rill 20-dag Knut och så får det bli även i år.

Låt du din tavla ligga tills den "ropar" på dig och du känner för att skapa igen...inget tvång vet du...

Dina vetegroddstofflor ser otroligt varma ut, men jag kan hålla med om att de nog inte är så lämpliga att gå i...huvudsaken är ju ändå att de värmer. Det är fasansfull att frysa, och då speciellt om fötterna, dock klarar jag mig med ett par fårskinnstofflor som väl är.

Ha det nu riktigt bra och stort TACK för alla värmande ord i din kommentar hos mig...det betyder SÅ mycket att någon bryr sig och vill förstå.
Varma kramar!!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

3 januari 2010 23:16

Men vilka söta tofflor! Dom behöver man inte ranta runt med, bara sitta stilla i en fåtölj och mysa - eller varför inte stoppa in under täcket, när man kryper till kojs;)

Duktiga du, som lyckade undvika inköp av diverse onyttigheter. För visst är det så: Allt som är gott är antingen farligt, fettbildande eller syndigt. Som om inte jag visste. Suck.
Önskar dig en god natts sömn!
Varma kramar,

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stina - 24 oktober 2021 20:03

Ja inte vet jag..... det blev måånga knapptryckningar bara innan   jag kom hit!! Och hittade VAR jag skulle börja skriva nånstans.   Det tar allt ett tag, innan minnet poppar upp efter så många år.   så här nära ska ju t ex inte radern...

Av Stina - 31 december 2015 16:29

Så har julen kommit och försvunnit..... Den 22 dec åkte jag Riksfärdtjänst till fam Bergefur i Bennarby. Det är fantstiskt, att få åka taxi - 20 mil enkel resa!! Och xtra tacksam var jag på återresan den 27, då det var riktigt snöoväder!! Med många a...

Av Stina - 31 december 2015 12:45

Jaaa här är jag igen!!! Både jag och eventuella läsare har nog trott, att jag har slutat blogga.... Men det har jag ändå inte - även om det var ca tre månader sen jag skrev nå´t. Jag har känt mig så negativ, så det har jag inte velat dela med mig av....

Av Stina - 21 oktober 2015 01:14

Så blev det då en uppesittarnatt - igen.... Jag hade en "dejt" med Dr Amin i Köping idag. Och efter det kommer tankefjärilarna flygande. Och jag mitt nöt, ångrar att jag inte bad nå´n av döttrarna eller en vän att komma med - för att lyssna och ställ...

Av Stina - 9 oktober 2015 01:20

Ja nog har den där stora, lyckliga tacksamheten försvunnit. Men jag minns den som om alla möjligheter helt plötsligt öppnades!! Jag var frisk!!! Bara jag tränade upp konditionen nu, så skulle alla dörrar vara öppna för mig. Rent utav kanske jag skull...

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards