stinalill

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Stina - 5 januari 2010 16:44

Tänk att det kan vara så skönt att sova!! Och skönt att bara ligga i sängen med täcket upp till hakan! Tog en liten eftermiddagslur idag och hade sen svårt att slita mig upp. Men jag måste ju upp och äta mina points - det gäller att hålla förbränningen igång....


TACK så jättemycket för era kommentarer Lena, Skomakar-Lisa, Ruth och Margit!!


Nog kan man väl påstå, att man är en lyckans ost, som inte måste ut i denna bistra kyla. Utan kan vara inne i stugvärmen med en varm och go säng, fårskinnstofflor och vetekuddar. Det måste vara alldeles fruktansvärt, att vara bostadslös i dessa dagar!  Minus 21,1 står tempen på nu utomhus!! Neeej fram för mer värme - det må vara hur jäkla vackert det vill. Man kan sätta sig i frösaboxen och njuta av kylan, om man nu så gärna vill ha vinter.... Men - som jag brukar komma fram till - det är som det är och går inte att påverka.


Tavlan jag talat om tidigare, hade jag mest av allt lust att sätta saxen i. I och för sig gjorde jag det - har skurit bort både nertill, upptill och på sidorna. Men nöjd är jag inte. Det blev för taggigt och föör stora kontraster.

  

Jag kallar den för "Mörkret som ger ljus". Sen kan man ju se nyårsfyrverkeri eller en vit palm om man så vill.... Grunden är fem olika tyger, från svart och olika blå nyanser till ljusblått, som är ihopsydda vertikalt. Sen olika tunna tyger och olika trådar sydda uppepå i symaskinsbroderi på fri hand. Den är drygt 40 x 40 cm stor. Och nu var den erfarenheten klar. Undra vad nästa projekt blir...? Ja det visar sig, när tiden lider....


Det är inte utan, att jag börjar känna mig som en eremit här i mitt lilla bo. Det är ju inget spring i dörren, om jag så säger. Och ut går jag inte. Men imorr´n måste jag nog ta mig ut med soporna i alla fall. Kanske kan jag träffa på nå´n människa då ;) Ja jag har inte ont av mitt eget sällskap, men jag får så förutsägbara svar hela tiden liksom ;) Ha det gott alla stelfrusna!!

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards