stinalill

Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Stina - 28 januari 2010 17:54

Igår slog jag rekord!! Jag åt frukost kl 13.30 Hela da´n blev konstig - jag hann inte äta det jag skulle enligt programmet, innan det var läggdax igen! Men jag kan förklara - jag hade en ickesovarnatt - så jag somnade inte förrän vid 6-tiden på morrón! När jag inte kunde sova, tyckte jag att det var lika bra att gå upp. Så här satt jag och handsydde mitt i natten!! Men jag lovar - jag SOVER ytterst sälIan om dagarna. När tröttheten blir övermäktig, lägger jag mig och vilar. Och som Lena mycket riktigt påpekar - det är väl tur, att vi KAN lägga oss och vila!!


  

Det här babytäcket blev äntligen klart idag! Men så har det gått i ultrarapid oxå..... Och jag är faktiskt rätt nöjd!! Det är menat som ett vagnstäcke till min vän Lotta, som ska bli farmor i april!! Förstås för vidare befordran till son och svärdotter.


Detaljer från täcket. Denna färg är mest överenstämmande med verkligheten.

  

 

Det var alltså de här fjärilarna jag handsydde på under min vakennatt. Tänkte först skriva "broderade", men det är att ta till. Det enda jag KAN "brodera" är kedjestygn. Annars får allt symaskinen göra jobbet..... Jag tror, att det är första gången jag har sytt nå´t i rosa/cerise. Inte "min" färg liksom.....


Ett stort TACK till Ruth, Lena, Lambergsfrua, Ankie, Johanna och Skomakar-Lisa för värdefulla kommentarer!! Kul att jag fick två olika recept på kålpudding! Tack oxå för det Lambergsfrua och Ankie! 


För övrigt är livet ganska stillsamt. Det snöar och snöar, så nu ser min Pippi ut som en gräddbakelse igen! Nu måtte väl den mest vinterälskande fått sitt lystmäte!! Snövallarna utanför balkongen är nu så höga, så jag ser inte ICA-parkeringen bakom. Tycker att det har pratats så mycket om jordens uppvärmning. Men den uppvärmningen måtte ha kommit av sig här uppe i Sverige..... 

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards