stinalill

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Vikt och Vinter

Av Stina - 18 januari 2010 20:04

MÅNDAGEN DEN 18 JANUARI + 0,7 kg!!!

Nog är det väl för jäkligt! Och jag som följt programmet PRECIS som jag ska :((  Jag har t o m points sparade.... Tror jag deppar ihop... Den ENDA förklaringen jag kan hitta är, att jag har samlat på mig vätska. Men jag har ju ätit mina mediciner precis som jag ska och inte har jag druckit för mycket heller, tycker jag. Skit rent ut sagt.... Men - jag SKA fortsätta ändå....


Nästa elände - fick besked med posten om min förtidspension. Det blev minus 202 kronor i månaden! Tack så mycket Reinfeldt och kompani!! Hoppas jag har bidragit något i alla fall till hans löneökning.... Egentligen är det inte pengarna i sig - jag svälter inte ihjäl - som synes ovan ;) Men principen - fy fan :(( Men jag tror vi är många, som vill ha en ändring nu.....


Sen kommer vi till det roliga :))


TACK så väldigt mycket för kommentarer Love, Lena, Ruth, Kerstin, Johanna, Margit, Annsan och Skomakar-Lisa!! Överväldigande!! :)


Imorse - nåja - i förmiddax blev jag väckt av dörrklockan. Fick snabbt som attan på mig lite paltor och det var en herre från Kjellins el, som skulle koppla in elstolpen på mitt elnät!! Så nu behöver jag inte stå där längre flåsande och skrapa is på lila Pippi!! Det gick minsann snabbt!! Tack snälla kommunen!


Så kommer vi till "Vinter" som min senaste tavla heter


 


Som Lotta sa, när hon såg den "inte alls likt dig Stina". Och det har hon allt rätt i. BARA svart och vitt + lite.lite rött! Inget blått alls! Ja så kan man ju se, det man vill se förstås. Istappar, frost, snö och mörker ser jag. Vad ser du??


   

Här en närbild - jag har gjort fransigt på flit. Hela tavlan är ca 40 x 65 cm.

Sen kom jag på, att man kan ju faktisk se den på andra ledden oxå!!


  


Vad blev det då??? Fortfarande vinter tycker ju jag.  Och det blev ett mörkt hav med stora isflak i. OCH några isbadare som simmar på rygg!!! *fniss*

 
 
Johanna

Johanna

19 januari 2010 00:04

Haha ja Reinfeldt och kompani. Det är val i år och då kommer den nya generationen att rösta ut de där förbannade moderaterna! Så du behöver inte oroa dig. Du ska få tillbaka dina pengar=)

Kram Johanna

http://Halloonsodaa.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annsan

19 januari 2010 16:27

Det är ett hav på vintern med en galen badare i... Men så fin!... Och så olik dig.... Men tiderna förändras, och tydligen även du min vän! :)
Kramen från Annsan

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

19 januari 2010 16:35

Ännu en vacker tavla signerad Stinalill! - du är fantastisk! Klart att du inte hinner blogga så mycket just nu, när du har fullt upp med ditt konstnärskap.
När tavlan hänger med kortsidan upp känns den trolsk, nästan lite mystisk, människoskuggor (vita) som glider ut och in mellan trädstammar.
När den visas med långsidan upp blir det ett helt annat intryck. Jag ser människor som simmar med utsträckta armar (fjärilssim kanske). De röda stråken kan jag inte tolka in något i mer än att de förstärker effekten av den svart-grå-vita färgskala. Mycket vackert!

Ja, våra pensioner har också sjunkit och det känns inte alls roligt. Tvärtom, det känns för djä-gt. :(
Men är det inte så, att detta var en bred uppgörelse mellan partierna redan innan förra valet? I händelse av deflation skulle den s.k bromsen slå till och pensionerna sjunka. Ingen trodde väl då, att vi skulle få en deflation och därför enades alla partier.
Tyvärr tror jag inte, att ett regeringsskifte medför några höjningar av våra - vi kommer alltid på undantag. Men man ska aldrig ge upp!

Ha det gott!
Varma kramar!


http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Therese

19 januari 2010 18:49

Denna tavla tyckte jag jättemycket om. Vackert!

 
Kram Ruth

Kram Ruth

19 januari 2010 21:49

Men vad har skett med din våg, var den verkligen nollställd ? man kan ju inte gå upp med specialdiet och utan sötsaker och onödiga gotta intag. Men skam den som ger sig !

Din tavla var annorlunda och fin, modärn konst av högsta klass, vilken fantasi du har och lyckas gör du alltid. Snart dags att ha en utställning !

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
margit

margit

19 januari 2010 22:03

Stina! Tappa inte modet! Kanske nästa vecka så ser du viktminskningen...Du skrev att du inte ätit alla Points! var det dom 29/dag -...eller dom där extra som man får ha under veckan?
Det var ju viktigt att vi ALLTID/varje dag äter MINST dom 29 varje dag...så vi inte ligger under de....
Jag skall väga mig på torsdag i E-tuna..s¨då får jag se vad mitt resultat blir...
Vilka underbart fina konstverk du gjort! Du är ju en riktig TEXTILKONSTNÄR DU!!! Så, lyft på huvudet och var stolt för det!!
Kramen till dej!!

http://margitholm.blogg.se

 
Lena

Lena

19 januari 2010 23:50

Hmmm...det här var konstigt...men misströsta inte kära Stina...nästa gång pekar nog vågen på minus, inte nog...den GÖR det !!!
Konstverket du skapat föredrar jag att se "liggande" och eftersom du och andra associerar till vatten så har också jag fastnat för det (tänk så påverkbar man är *ler*). Hur som helst så undrar jag om du har tänkt på att öppna en nätbutik för dina alster?...jag skulle med glädje kunna tänka mig att köpa både det ena och det andra !!!
Kvällskramar !!!

http://roshultskan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stina - 24 oktober 2021 20:03

Ja inte vet jag..... det blev måånga knapptryckningar bara innan   jag kom hit!! Och hittade VAR jag skulle börja skriva nånstans.   Det tar allt ett tag, innan minnet poppar upp efter så många år.   så här nära ska ju t ex inte radern...

Av Stina - 31 december 2015 16:29

Så har julen kommit och försvunnit..... Den 22 dec åkte jag Riksfärdtjänst till fam Bergefur i Bennarby. Det är fantstiskt, att få åka taxi - 20 mil enkel resa!! Och xtra tacksam var jag på återresan den 27, då det var riktigt snöoväder!! Med många a...

Av Stina - 31 december 2015 12:45

Jaaa här är jag igen!!! Både jag och eventuella läsare har nog trott, att jag har slutat blogga.... Men det har jag ändå inte - även om det var ca tre månader sen jag skrev nå´t. Jag har känt mig så negativ, så det har jag inte velat dela med mig av....

Av Stina - 21 oktober 2015 01:14

Så blev det då en uppesittarnatt - igen.... Jag hade en "dejt" med Dr Amin i Köping idag. Och efter det kommer tankefjärilarna flygande. Och jag mitt nöt, ångrar att jag inte bad nå´n av döttrarna eller en vän att komma med - för att lyssna och ställ...

Av Stina - 9 oktober 2015 01:20

Ja nog har den där stora, lyckliga tacksamheten försvunnit. Men jag minns den som om alla möjligheter helt plötsligt öppnades!! Jag var frisk!!! Bara jag tränade upp konditionen nu, så skulle alla dörrar vara öppna för mig. Rent utav kanske jag skull...

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards