stinalill

Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

En slända i huvet om natten

Av Stina - 20 januari 2010 02:55

Så var det alltså dax för en vakennatt. Men jag ska inte gnälla över det. Det var länge sen sist. Tankarna fladdrar runt i skallen - jag grubblar inte över nå´t, utan hjärnan vill bara inte släppa taget om tankarna. Det är som en nattfjäril, som fladdrar hit och dit. Eller kanske en slända :)


 


Visst är den vacker i sin enkelhet? Den satt på paketet jag fick av Lotta.


Jag ska passa på att TACKA för alla kommentarer jag fått från Johanna, Annsan, Lambergsfrua, Therese, Ruth, Margit och Lena!! Och jag bockar, niger och tackar oxå för berömmet ni har öst över mig!! Faktiskt !! blev jag själv ganska nöjd med Vinter-tavlan! Det var oxå roligt att läsa vad ni såg!


Ja vad ska man sysselsätta sig med denna tiden på dygnet? Jag skulle behöva klippa och färga håret. Men då måste jag ju ducsha efter och det är väl onödigt att väcka grannarna. Dom kan bli gnälliga..... Och av samma anledning kan jag inte sätta igång att sy heller. Jag har druckit en kopp te och ätit en mango - den kostar en point av mina 20 per dag, tror jag.


När jag gick ner i vikt förra gången, slängde jag min våg - jag gick ner utan den. Men sen köpte jag en så´n där digital våg. Med en massa finesser på, som jag inte kan använda. Bl a ska man kunna avläsa hur mycket fett ens kropp består av!! Men inte begriper jag hur man gör för att få reda på det - och inte begriper jag, varför jag ska ha reda på det heller.... Jag vet ju var mina valkar sitter - behöver ju bara titta i spegeln - huvva.....


Idag - igår - blev det inte mycket gjort. Hade en så´n där fruktansvärd tröttdag med bly i ögonlocken. Jag sydde om ramen till Vinter-tavlan. Hade sytt den med ett sidentyg innan. Och det drog sig. Så nu blev det ett bomullstyg istället. Så fick jag upp den på väggen. Gjorde sen ren symaskinen och smorde den.


Är det nå´n förresten som vet, hur man gör på gallerier typ - där man byter tavlor i ett kör?? Väggen blir ju som ett såll av alla tavelkrokar som jag flyttar hit och dit. Nu har jag ju en gammal tapet, så jag bryr mig inte. Men en vacker dag blir det en ny tapet eller möjligtvis målat. Då vill jag ju inte ha en massa hål i väggen.


Men nu ska jag nog spela några spel och sen uppsöka sänghalmen igen....

 
 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

20 januari 2010 11:52

Usch, det är jobbigt, när man inte kan sova på natten. Vilken vacker fjäril på paketet du fick!Och mot "din" blåa färg framträder den ännu bättre.
Ja du Stinalill, att bli av med de där överflödskilona är stentufft. Under årens lopp har jag nog provat de flesta metoder utan riktigt varaktigt resultat. Jag har väl så småningom långsamt återfallit i mina dåliga vanor. Så nu är det dags igen :( Det blir en modifierad GI-diet den här gången. Det är ingen diet, säger Paulun, det är en livsstil. Jaha! Och?
Jag håller tummarna för att du lyckas med dina points - jag följer dina rapporter med intresse.
Många varma kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annsan

20 januari 2010 12:56

På gallerier har man ofta tavlor upphängda i nylontrådar/vajrar. Dom är fästa bakom en snygg list el fastskruvade i taket. Då kan man enkelt byta längd på linan efter hur/var man vill ha tavlan. Kanske något för snickaren eller Harry igen... :)
Kramen Annsan

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

20 januari 2010 13:45

Hej igen!
Jag glömde ju det där med tavelupphängningen, men jag ser att du redan fått svar på din fråga. Jag har sett trådarna fästade på taklisten, men det är säkert mycket snyggare om man kan få in dem bakom listen. Tror att det kanske kan vara lite knepigare, men hur som helst - nylontrådar högt uppe;)
Varma kramar!

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Therese

20 januari 2010 21:09

Ja, det bästa är att ha en list man fäster under taket som man sedan drar trådar från.

Kram

 
Skomakar Lisa

Skomakar Lisa

21 januari 2010 18:57

Urtjusig vintertavla .... i en fin färgkombination som passar överallt faktiskt. Det här nya konstverket (Fjärilen) är ju också så himla tjusigt och så vet du ju att jag älskar blått.

Jag är imponerad av ditt tålamod med bantningen också. Vet "Lill Stina" ... Skomakar Lisa har också valkar. Du pratar om dina points som i ringa mått ska få dina valkar att försvinna. Mina kommer för alltid att sitta där för det har de bestämt sig för ... jag har inte det tålamodet att hålla på och räkna points. Just därför så hejjar jag på ordentligt dig som så duktigt kämpar på.
Ha en go kväll min vän !!!
Kramen från mej !!

http://skomakarlisa.bloggplatsen.se

 
Kram Ruth

Kram Ruth

21 januari 2010 20:05

Så fin denna trollsländan är, trodde det var en tavla du hade gjort, kunde varit så med din fantasi :-)

Ställ in vågen i garderoben, den stressar mera en vad den hjälper dig, väg dig var 3:e vecka så måste den visa ett recultat. Kämpa på vännen !

http://bernamis.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stina - 24 oktober 2021 20:03

Ja inte vet jag..... det blev måånga knapptryckningar bara innan   jag kom hit!! Och hittade VAR jag skulle börja skriva nånstans.   Det tar allt ett tag, innan minnet poppar upp efter så många år.   så här nära ska ju t ex inte radern...

Av Stina - 31 december 2015 16:29

Så har julen kommit och försvunnit..... Den 22 dec åkte jag Riksfärdtjänst till fam Bergefur i Bennarby. Det är fantstiskt, att få åka taxi - 20 mil enkel resa!! Och xtra tacksam var jag på återresan den 27, då det var riktigt snöoväder!! Med många a...

Av Stina - 31 december 2015 12:45

Jaaa här är jag igen!!! Både jag och eventuella läsare har nog trott, att jag har slutat blogga.... Men det har jag ändå inte - även om det var ca tre månader sen jag skrev nå´t. Jag har känt mig så negativ, så det har jag inte velat dela med mig av....

Av Stina - 21 oktober 2015 01:14

Så blev det då en uppesittarnatt - igen.... Jag hade en "dejt" med Dr Amin i Köping idag. Och efter det kommer tankefjärilarna flygande. Och jag mitt nöt, ångrar att jag inte bad nå´n av döttrarna eller en vän att komma med - för att lyssna och ställ...

Av Stina - 9 oktober 2015 01:20

Ja nog har den där stora, lyckliga tacksamheten försvunnit. Men jag minns den som om alla möjligheter helt plötsligt öppnades!! Jag var frisk!!! Bara jag tränade upp konditionen nu, så skulle alla dörrar vara öppna för mig. Rent utav kanske jag skull...

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards