stinalill

Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Stina - 18 januari 2009 18:19

Tack så jättemycket Annsan!! Jag slutar leta genast!! Så bra att slippa gnata med det letandet.... :) Det finns ju så mycket annat att leta efter.... Minnet tex.... Nej jag brukar inte ha mobilen på, när jag är hemma. Och numera har jag ju en bra fast telefoni som fungerar t o m :)) Så då trycker jag bara på mobilen, när jag åker iväg nå´nstans.


Idag kom Heffa och hjälpte mig bära in grejerna från bilen. Och så blev vi sittande sen och pratade av oss. Hon är så go och omtänksam Heffa. När hon hade gått, satte jag ihop den nya Ivar-hyllan. Flås och pust... Sen tänkte jag om och flyttade sybordet till vänster om fönstret och tygbackarna på motsatta väggen. Telefonhyllan ska bort därifrån, så snart jag får ett nytt jack fixat.... Och det blir allt två hyllor till i Ivar + fyra backar till - det får väl bli inköpt vid nästa Västeråsresa.


Sen har vi kontorsdelen och träningsdelen ;) Det lät väl flott.... fniss... Så småningom ska det upp tavlor på väggarna så klart. Har tänkt att bara ha tavlor jag själv har sytt här. Och på översta hyllan ska ligga sån´t som jag har sytt - dukar, ryggsäckar, babytäcken och sån´t som jag har kvar till försäljning. Ska gå ner i källanren och ta upp det vid tillfälle. Tror inte det är så väldigt mycket kvar. Men - nu kan jag ju i princip sätta igång och producera igen!!!


Men ännu återstår en del att göra i rummet - gardiner ska upp där och draperiskenan ska upp. Sen vill jag ha tag i en TV-hylla som man kan sätta upp på väggen och spänna fast TV:n. Ikea har haft så´na förut, men inte nu längre. Är det nå´n som har nå´t tips var man kan få tag i en så´n??? Ja det finns allt en hel del kvar att göra. Så ska det vara nya lister vid golvet runt väggarna och jag vill ha köksluckorna ommålade och nya handtag och garderobsdörrarna målade och ev tapetserade m m, m m.


Men, men det får ta sin tid - nu är det ju i alla fall beboeligt.


PS Inatt sov jag inte igen - hostade och hostade - somnade vid typ 4 - halv 5. Men då sover jag nog inatt....








Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards