stinalill

Alla inlägg den 4 september 2008

Av Stina - 4 september 2008 20:51

Måste ge mig själv en vacker blomma från Cambodja idag - för det är jag värd - en så´n här motig dag.....

Av Stina - 4 september 2008 20:16

.... har jag haft idag. Med Internet. Jag förstår så pass mycket, som att det är många kringelikrokar i en dator. Men måste det vara så jäkla SVÅRT?? Jag anser nog, att jag är ganska normalbegåvad. Men det här med datorer som krånglar övergår min förmåga. Jag har ju inte betett mig konstigt  eller hanterat datorn annorlunda idag mot alla andra dagar. Ändå börjar den konstra och släpper inte in mig på den blogg jag vill in på. Helt omöjligt. Jag startade om datorn, jag stängde den igen, drog ur kontakten och startade igen. Tryckte femtioelva gånger på dom knappar jag brukar trycka på. Ringde upp Telia Kundtjänst, väntade i kö, beskrev problemet, men - det var naturligtvis inget fel på deras bredband. "Det måste ha hänt något med din dator"....

Så till slut ringde jag Tom och frågade om han kunde tänka sig att komma. Och det kunde han - t o m ganska så på en gång!! Och han knappade lite hit och dit, tog bort bitar av mitt gamla virusprogram, som tydligen fanns kvar, knappade lite igen, startade om - och sen FUNKADE det!! Han är ju rena trollerigubben!! Tänk om jag hade vatt så där 30 år yngre - då hade jag nog haft "fel" på datorn oftare..... Han står högt i kurs hos mig nu må ni tro!!

För övrigt har dagen varit TRÖTT!! Är så förbaskat less på denna överväldigande trötthet! Måste åtminstone försöka sätta igång att sy lite. Dagarna bara far iväg, utan att jag fyller dem med nåt. Det är slöseri med tid - slöseri med liv. Ligga i sängen och glo på en massa ointressanta TV-program! Visserligen är min säng väldigt skön och go. Men där ska jag ligga på natten, inte på da´n.

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards