stinalill

Alla inlägg den 19 september 2008

Av Stina - 19 september 2008 18:26

Den här blomman fotade jag, när jag var hos Anita sist. Det är en krukväxt - fråga mig inte vad den heter - för det har jag ingen aning om. Men vackra blommor hade den! Perfekt i alla detaljer....

Av Stina - 19 september 2008 17:33

Efter gårdagens inlägg gick jag och la mig - och sov - säkert en timme. Somnade sen ca 24 på kvällen och sov till 9-tiden. Läste tidningen och fortsatte sedan att sova till 12.30 Då hade jag en dröm, där jag hade lämnat min hund Tova till grannen och måste gå upp för att hämta henne. Så jag tvingade mig upp ur sängen. Nu har jag ju ingen hund på riktigt. Fast vi har haft en Tova-hund för många år sedan.


Ja hur trött kan man bli..... Efter en dag i Västeås. Denna trötthet finns alltså efter t ex några dagar hos nå´n av ungarna oxå. Även om jag inte gjort något speciellt eller krävande. Får hoppas det blir bättre nu med en sorts medicin mindre..... Kan bara tänka mig hur det skulle vara, om jag åkte utomlands... Skulle bli liggandes på stranden - sovandes... Nästa helg har jag funderingar på att åka och hälsa på Preben och Maja i Gävle. Jag har inte varit där sen Maja fyllde åtta år i mars!!


Idag fanns ett uppslag i Fagerstaposten om Läkarstationen i Skbg. Antar att det var min insändare som gjorde, att dom ville titta närmare på stället. Min insändare fanns fotad, där den satt på personalens anslagstavla. Synd bara att det inte var Ola som läkare, som var med i artikeln. T o m läkaren i Köping berömde Skbg:s Läkarstation - och då speciellt Ola. Risk finns kanske att Ola blir så "berömd" att han får jobb på nå´t ställe närmare sin bostad i Sala. Då får jag gå dit och böna och be, att han stannar här hos oss....


Tog mig iväg och hälsade på Heffa och Herbert idag. Dom har återkommit till Skbg efter att ha tillbringat sommaren i Norrland. Kul att se dom! Och Heffa är lika energisk som vanligt. Fika med hembakt bulle och kolakaka.... Dom hade haft det bra i sommar och Herbert har fyllt 70 år! Tiden går..... (När jag kom hem blev det en vilopaus i sängen igen!!) Ska bli kul att få sällskap med Heffa till några tygaffärer framöver, när hon har Herbert på avlastning. Ska kolla efter nå´t tyg till dynor till Herberts älsklingsfåtölj.


Tack Ruth för dina kommentarer! Du verkar då vara en helyllemänniska med så mycken uppmuntran och värme! Och rätt full i 17 oxå med humor och glimten i ögat! Det är så kul, att läsa din blogg! Tack!



Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards