stinalill

Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Stina - 4 juli 2009 22:13

Ja tänk vad kul, att dom tittade hit!! Och ja - jag njöt av varenda sekund! Så härligt att få krama om dom - sååå länge sen! och så fina dom är både "små"töserna och son och svärdotter....


Det blev Harrys gönsaksgratäng med kassler och jordgubbar, glass och grädde till efterrätt. Och jag fick höra om deras besök i gruvan. Sen sprang tjejerna ner till ICA och köpte lördagsgodis. Så snaskade dom och provade alla farmors gamla glasögon och fnissade och blev fotade.


Farmor framförde sen idén om ett kvällsdopp i sjön. "Jaaaa". Och då blev det så naturligtvis. Sen "vågade" dom inte gå i vattnet, förrän en vuxen oxå var i ;) Så tanten bet ihop i kvällskylan och hävde sig i - vad gör man inte för sällsynta barnbarn!! Så småningom drog sig tanten huttrande upp på land, medan smådamerna plaskade på en bra stund.


Det är rätt kul, att se dom ihop. Maja - Prebens dotter - är riktigt ljushyllt och har långt rött hår. Nathalie - Theres´dotter - är mörk i skinnet och kort, mörkt hår. Så olika är dom och tre års skillnad i ålder. Ändå verkar de gå bra ihop. Och Maja börjar prata skånska precis som Nathalie :)


Och nu har dom åkt.... Men det värmde verkligen, att dom kom på en snabbvisit. Känner mig nästan som en gamtant på hemmet, som till slut äntligen får besök av barn och barnbarn.


PS Synne, det går inte att kommentera på din blogg. Kommer upp en text "Sidan kan inte visas...."


Nu ska jag ta en kopp te och landa....

Av Stina - 4 juli 2009 18:17

Hurra, hurra!! Jag får snart besök av Preben, Therese, Nathalie och Maja!! Blev så glad, när Preben ringde!! Dom har varit i Sala silvergruva och skulle ta en sväng om mig oxå! Sååå KUL!!


Rapport kommer.....

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards