stinalill

Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Stina - 26 juli 2009 18:07

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Jag har diskat och legat i sängen och slötittat på TV. Det krävs lite återhämtning....


Fotona : först kom Ann-Louise med en stor orkidé - en gul ovanlig sådan. "Den här ska INTE ha mycket vatten" sa hon. Åh jag ska verkligen försöka att inte vattna för mkt, så den håller sig så där tjusig! Ann-Louise har nämnligen en orkidé, som har blommat oavbrutet i ett och ett halvt år! Och hon vattnar inte mycket, om man säger så..... Sen fick jag OXÅ ett tjusigt paket med en spa-upplevelse! Jösses vad dom kostar på tanten! Ska bli spännande, att se vad det blir! Ska allt ta och lyxa till mig framåt höstkanten! TACK så mycket hela familjen Bergefur!!


Sen kom Ankie med familj och överlämnade en hel kasse med gula kantareller - rensade!! Smask och mums!! Har kokat bort lite vatten i dom, paketerat och fryst dem idag. Sååå härligt att lyxa till med lite kantareller då och då!! Efter det kom Stefan och bar på en spegel gjord i en gammal fönsterram!! Tidigare hade jag frågat, om han kunde tänka sig, att fixa en så´n åt mig. Hade naturligtvis tänkt, att betala för den och jag sa oxå då, att det inte alls var bråttom. Men nu fick jag alltså den i födelsedagspresent! Ankie hade lutat av den till träfärgen och Stefan satt dit speglarna (han är glasmästare!) Så nu har jag en helkroppsspegel i arbetsrummet oxå! TACK så mycket till familjen Gustafsson/Eriksson!!


Och jag som inte alls hade väntat mig presenter! Fyller ju inte jämt en gång. Och jag tycker det var alldeles jättekul, att dom bara tog sig tid att komma hit!! Det hade räckt mer än väl! Jag vet ju hur mycket dom alltid har att göra i sina liv. Men - jag är ju som ett barn på julafton, när jag får presenter ;))


Känner mig så otroligt rik för mina barn och barnbarn! Och jag är såå glad att Ida och Johanna kom några dagar och hälsade på mig! Och oxå att pojkarna kom med hit, för att fira sin mormor! Det var inte länge sen dom var små snuttar alla fyra. Och nu är dom ju faktiskt vuxna!! Okej Pontus har väl några år till myndighetsdagen - men han känns vuxen oxå. Måtte jag få vara frisk nog, att få se Maja växa upp oxå.....


Men jag såg ju på foton, som togs igår på mig - tanten ÄR faktiskt gammal. Halsrynkorna var mycket framträdande, om man säger så.... Och rynkorna har en tendens att liksom hänga neråt såg jag..... Men, men - inanför rynkorna sitter erfarenheten i en ung och nöjd själ!! Tänk - jag var ju riktigt vacker som ung - fast jag tyckte absolut inte det själv. NU i detta rynkpaket - gillar jag mig själv rätt bra!!

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards