stinalill

Alla inlägg den 26 juni 2009

Av Stina - 26 juni 2009 22:07

Här är Annsan på väg för att hämta upp mig. Läckert tycker jag med trädens spegling i vattnet. Och så kanoten som glider fram i vattnet... Ljuvligt!!


Jag förstår inte riktigt vad som händer med min hals. Efter jag var i Bennarby förra gången, gick jag ju med svid i halsen i säkert en vecka. Och nu är det likadant igen!! Börjar fundera på, om jag har blivit allergisk på nå´t sätt. Djur finns det ju gott om i Bennarby..... Men då tycker jag, att det skulle gå över, när jag varit hemma några dagar.... Ja, ja - det är inte dödligt ;)

Av Stina - 26 juni 2009 21:32

Ja vet ni vad!! Annsan ringde imorse och bjöd ut mig på en paddeltur!! Jag nappade ju omedelbart, packade massäck och for iväg. Hon hade tänkt ut ett ställe, där jag kunde kliva i kanoten. Ååå vilken känsla att sitta i en kanot igen!! Känna stillheten, helheten och lugnet!!


Jag kom fram till, att det är nästan tre år sen jag paddlade sist.  Det var en tarmvredsoperation och lungödem, som satte stopp både för paddling och rökning.... Och jag hade accepterat nu, att kanorutflykterna är förbi.... Men så kom jag ut idag!!! Visst har jag en otroligt dålig balans, när jag ska kliva i och ur. Annsan stöttade så gott det gick - ändå blev det ett snabbdopp för tanten, när jag skulle kliva ur. Och ont i höften, när jag ska lyfta ur benen så in i bäng. Men det gick:)) Och det var härligt!! TACK Annsan!!


Och ett strålande sommarväder med lite fläktande vind. Vi låg där på en "egen" sandstrand och stekte oss och njöt. Annsan badade två gånger - och jag försökte bada två gånger ;) Men jag är harig - kan inte slänga mig ut i vattnet, fast jag vet, att det är så skönt efteråt. Men vadå - jag paddlade - ha.....


Sen inte nog med det - jag blev bjuden på god mat hemma hos Annsan och Harry sen!! Vissa dagar är värda att minnas tills man dör.....



Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards