stinalill

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Stina - 15 mars 2009 20:47

Idag har verkligen våren varit och hälsat på!! Så fantastiskt underbart!! har nästan glömt att det kan vara så skönt utomhus!! Har setat på balkongen ett tag och njutit av solen. Men i vanlig ordning har jag svårt att bara sitta - utan att göra nå´t. Så jag började röja på balkongen. Och det kommer nog att bli ordning där oxå.... Förut hade jag ju trätrall på balkongen. Men nu är den här ju mycket större än den förra. Så den trall jag har, kommer inte att räcka. Får se om jag kan få tag i mera. Annars möblar jag väl med trätrall där den "behövs" mest.


Tog in säcken med jord, så den får tina. Ska klippa ner en hög blomma och planta om. Och sen slänga resten. Tänk vad kul, när det blir dax för balkongblommorna!! Ska bli spännande att se, om min stamsyrén har överlevt vinter och flytt. Och om vildvinet växer om i år oxå. Blev lite inspirerad av Synnes frösådder. Och egentligen borde jag ju oxå förså hängpetunia nu - inne. Dom är ju rätt dyra - om man vill att det ska välla ordentligt. Och det vill man ju.... Vet inte om dom är svåra att driva upp själv??? Nå´n som har gjort det??


Känner jag mig själv rätt, så kommer det att bli en hel del att vattna på min balkong i sommar. Jag får ju plats med mer nu..... Men - jag kanske ska begränsa mig lite, så det inte blir för betungande.....


Lite till blev gjort på överkastet idag. Men det går i ultrarapid. Det verkar bli en riktig långkörare.... Till slut är jag väl så less, att jag helst vill förpassa det i sopen. Och börja på nå´t roligt istället. Men - jag ska pina mig ett tag till i alla fall.... Nu är det ju "officiellt", att jag håller på med ett överkast. Så sen kommer folk att fråga "var har du överkastet då??"  - Borta bara...*axelryckning*.


Egentligen skulle jag verkligen behöva tvätta Pippi -  min bil. Hon är då så skitig, så det är hemskt. Både in- och utvändigt. Vet att jag kan göra det hos Lotta och Lasse. Men det gäller att pricka in rätt dag - en dag som idag t ex.... Sen får det inte bli alltför kallt dagarna efter, så dörrarna fryser igen. Nu har jag ju ingen kupévärmarplats, att värma upp henne vid. Ja och sen ska det ju passa Lotta och Lasse oxå förstås. Ja, ja det blir nog det oxå vad tiden lider.....

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards