stinalill

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Stina - 8 mars 2009 21:05

Så här blev det i det rum som egentligen är menat som sovrum. Men sover det gör jag ju i rummet. Nu är jag så nöjd med mitt arbetsrum där jag tillbringar tid både framför datan och framför symaskinen.


Känner mig ta mig 17 rätt LYCKLIG idag!! Det BLEV ju faktiskt ordning på den här lägenheten oxå!! Nog har det känts rätt omöjligt allt emellanåt och det tog faktiskt drygt två månader. Mitt "gamla" jag skulle ha haft det klart på 14 dagar.... Ritsch, ratsch filibombombom.... Men nu kanske jag kan sluta tjata om mitt boende - jag har en känsla av, att jag har varit rätt påfrestande för omgivningen oxå. Inte bara för mig själv.... Sen finns det ju massor av saker jag skulle vilja förbättra - både garderobsdörrar, golvet i rummet och hallen och tapeter där oxå. Men nu så är jag NÖJD - det känns bra att kolla runt på mina väggar och möblemang. Det är HEMMA nu!!



Av Stina - 8 mars 2009 14:53

Det här är först en sittkudde till en gungstol till Annsan + fram- och baksida på kuddar jag sytt till henne. Hon har hängt upp ett tyg på väggen, där dessa färger ingår. Därav färgvalet. Hon fick dem igår och verkade nöjd. Ringde t o m idag och tackade igen.... Kul att det blev uppskattat!


Igår var det verkligen en bra och rolig dag!! Mötte Anita vid bussen vid 13.30, sen gick vi husesyn. Vi åt lite paj och efterrätt.  Med ordentlig förberedelse klarar jag nu elddopet att bjuda på nå´t att äta.... Utan att hispa ur alldeles. Träning, träning....


Så mysigt att "rå om" "min" Anita en hel eftermiddag/kväll! Jag hjälpte henne att sy upp några jackärmar, innan Annsan och Harry oxå kom. Och Harry fick upp den höj- och sänkbara torkställningen i badrummet - det blev jättebra!! Tänk vad en händig karl kan vara bra att ha!! Ett tag blev jag lite hispig - när jag skulle "assistera" Harry + göra iordning fika samtidigt. Stressen överrumplar mig snabbt... Men, men - jag fixade det!!


Efter fika var vi iväg till Korpen sen och såg "Madame Butterfly" direktsänt från The Met *låter förnäm - fniss* i New York! Operan var mer än tre timmar lång, men det gick fort ska jag säga. Det är en väldig upplevelse att "vara med" på operan. Och handlingen var både fin och tragisk - slutade i självmord av huvudrollsinnehavaren. Oxå kul att det vekar bli fler och fler som kommer för att ta del av denna begivenhet i lilla Skinnsberg.


Sen skjudsade jag Anita hem till Norberg frampå nattkröken. Hon hade dåligt samvete, för att jag skulle åka xtra. Men det gör jag ju så gärna. Och det var skönt, att prata av sig efter operaupplevelsen.


Och idag kom Lotta och Lasse hit och hade sin vovve med sig - Akira - en pitbulltik. Hon har varit lite a la ADHD-vovve tidigare. Men har lugnat ner sig betydligt och är så lugn och väluppfostrad nu. Lite grand som Ankies voffe Seger - han har ju oxå blivit lite lugnare. Dom växer till sig de "små" liven....


Det var ju meningen att Lasse skulle hjälpa mig med magnetlåsen i köksluckorna. Men det sket sig. Det är såná spänningar i luckorna, att det inte funkar. Han skulle ringa några vänner och höra sig för, vad man kan göra. Men han fick upp några lampor åt mig och duschdraperiet. Inte illa pinkat! Så nu är min lista på att "behöva hjälp med" alldeles snart slut!!! OCH DET ÄR SÅ HIMLA SKÖNT!!!

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards