stinalill

Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Stina - 22 maj 2009 20:09

Då var jag hemma igen. Känns faktiskt som riktigt "hemma" nu. Och många tankar har gått till mina härliga barn och barnbarn under resan hem! Tänk vad rik jag är!! Ankie och Stefan kom och grattade igår kväll oxå. Konstigt att jag har fått så fina ungar!! Och dom är fina både utanpå och inuti.


Och en strid ström av folk har kommit och beundrat "lilla" Oki Doki!! Ävenså jag förstås. Visst är lilla svansstumpen söt.... Men han var riktigt närgången ibland. Och "totalt oberäknelig" som Ann-Louise sa.  När Valle oxå kom och ville vara med, sa dom åt mig "nu finns det anledning att backa lite". Oki Doki kan fresta Valles tålamod och då kan det bli lite bakutsparkar..... Så jag fick assisans av Ann-Louise, som avledde fölisens uppmärksamhet.


Annars har allt gått bra. Jag har inte ätit en enda kaka!! På onsdaxkvällen åt jag en LITEN portion potatisgratäng, men ingen bearniesås. Och på torsdagen år jag en relativt liten bit smörgåstårta. Så jag kan allt berömma mig själv lite!! Och 18-åringen fick en silverkedja med ett litet hästsmycke + en liten skyddsängel av mig. Sen var det allt pengar, pengar - som gick hem hos tjejen....


På väg hem idag, stannade jag i Västerås och handlade. Och jag har haft anledning att bedöma olika expediters behandling av sina kunder. På Rusta fick jag av en ren händelse tag på chefen och fick möjlighet, att framföra mina åsikter. Han lovade bättring.... Jag har nämligen jagat balkongbord. Ett sånt som man hänger över balkongräcket och kan vika ihop. På Ö&B fick jag till slut fatt på en personal - "har vi nå´t så finns det ute på trädgård" och så pekade hon ut riktningen. Och visst - efter mycket letande, så hittade jag ett till slut.


Och på Coop fanns inte en jäkel att fråga om vare sig det ena eller andra. Till slut fick jag fatt i en tjej, som gick ifrån kassan, fär att försöka få fatt i nå´n som visste. Och glad och positiv följde hon med mig till trätrallarna, som jag letade efter. Sån´t uppskattas vill jag lova!! Henne kommer jag att minnas. Levande reklampelare för firman! Tänk om alla affärsidkare visste, vad mycket det betyder, att personalen är "kundvänlig"! Man blir så tacksam, så man kan krama om dom och önskar dom ett rejält lönelyft!

Coop på Stenby - VG - tack vare kassatjejen - utan henne hade det blivit G

Rusta på södra Hälla - IG

Plantagen på södra Hälla - MVG - tack vare en mycket trevlig herre

Ö&B på Stenby - IG

Jysk på Stenby - VG


Och till slut fick jag ändå tag på allt jag skulle ha. Jag är faktiskt lite förvånad över, att jag inte fick nå´t ont i vare sig höft, knä eller fot efter allt mitt gående i affärer!! Kan drygt 4 kilo göra så mycket..... Vad ska då inte 10 kilo göra....


Och ikväll ska jag sova i min egen underbara säng.....

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards