stinalill

Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av Stina - 13 augusti 2008 21:17

Pk-prov idag (för Waranet - blodförtunnande). Hon lyckades på första sticket - bra gjort!! Jag var där kl 14.00 och sen tog det ända till ca 18.00 innan jag SATTE IGÅNG. Jag har väldigt lång framkörningstid.... Men nu har jag preliminärt satt samman de tyger jag ska ha i "botten" på nästa tavla. Nästa tavla som blir tre stycken bredvid varandra i samma ram. Ska bli spännande att se var det blir och hur det blir. Kan knappt bärga mig - men nu är det en natt först. Sen - kan jag fortsätta - imorr´n. Risk finns att jag ligger i natt och grunnar på hur jag ska göra, passar det in må´n tro, ska jag sätta in nå´n annan färg kanske, hur ska quiltningen se ut..... Sen blir det nog ett intensivt syende imorr´n! Det är så kul att äntligen ha kommit igång!!

Den här gången använder jag nästan bara tygerna som jag köpte i Cambodja. Och det var åtskilliga!! Tror jag köpte 28 meter av den tunna sidenchiffongen!! Olika färger i allihopa metrarna! Så härligt att ha olika nyanser att välja på!

Vet inte om jag är funtad på nå´t konstigt sätt: Jag blir svettig !! av att sy och bara av att sätta ihop de olika tygerna!! Andra blir svettiga, när dom motionerar. Jag blir svettig, när jag syr..... Å andra sidan kanske jag skulle svettas kopiöst, om jag motionerade.....

Idag fick jag ett så vacket kort från Therese med såå vackra ord skrivna!! Blir alldeles varm inombords! Skrev oxå ett tackkort till Tuija o Christer idag. Fick ett fint kort av dem till min födelsedag - oxå med så värmande ord till mig..... Kom oxå ihåg att skicka ett födelsedagskort till min bror Hans, som fyller 65 år den 15 augusti. Vi har väl egentligen väldigt liten kontakt, men jag vet att han finns där. Och jag vet, att jag kan ringa honom, när det kniper. Han har varit ett stort stöd emellanåt.

I Skinnskatteberg har det åskat rejält idag - oxå. Det gäller att dra ur kontakterna till datorn, när det drar ihop sig. Jag vågar i alla fall inte ha dom i - om det skulle smälla till i telefoneriet.....

Natti, natti 

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards