stinalill

Alla inlägg den 4 april 2009

Av Stina - 4 april 2009 21:14

Vicken härlig dag!! Åkte upp till Lotta och Lasse vid ett-tiden, dammsög och torkade ur bilen invändigt. Sen tog jag en rejäl vilopaus och låg och njöt i solen tillsammans med Lotta och hennes mamma och pappa. Och Lasse kom oxå och la ikull sig och snusade en stund. Och sola ho sken från klarblå himmet!! Så underbart fantastiskt!!


Sen tog jag itu med Pippi utvändigt. Och jag är nog benägen att ställa samma fråga som Lasse : hur 17 kom det sig att jag köpte en gul bil?? Allt syns - och då menar jag ALLT. Damm, minsta lilla asfaltsprick plus varenda flygfä som finns i närheten fastnar på en gul bil. Och man ska heller inte ha en svart bil - då smutsen syns. Och inte en röd, för den bleks i solen. Helt enkelt ska man ha en bil som är skitgrå från början!!


Men visst blev hon fin min lilla Pippi?? Men det gick åt en hel del "prickbort"-medel och det var ett ordentligt gnuggande. Så skönt att äntligen ha en ren och fin bil!! Känner mig nöjd med min insats. Men helt slut förstås - mör i hela kroppen. Och Lotta var allt mör hon oxå, med värk i hela kroppen och lågt blodtryck. Henne skulle jag allt vilja ha iväg till farbror doktorn....


Sen bjöd Lotta på grillkött med tillbehör. Smakade jättegott att äta "riktig" lagad mat tillsammans med trevligt sällskap. Efter att jag plockat ihop alla pryttler for jag iväg och fotade Pippi vid Herrgårsängen. Så hittade jag fullt utslagen scilla vid herrgår´n. Det är vår!! Jag blir alldeles salig, när jag ser alla tecken!


Resten av kvällen har det varit sängen som gällt. Jag blev så innerligt glad, när Johanna, mitt näst-äldsta barnbarn, ringde!! Så roligt att höra henne berätta snuttar av sin vardag. Lilla omtänksamma Johanna!! Ja liten och liten förresten - hon är förstås en bra bit längre än sin mormor. Men för mig är hon ändå lilla Johanna-gumman <3

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards