stinalill

Alla inlägg den 16 april 2009

Av Stina - 16 april 2009 21:57

Den här dagen har jag haft sysselsättning light, som Hoyanoya uttryckte det så bra. Trött så ögona har hängt nere vid knäna. Egentligen en riktig skitdag. Jag har försökt lägga mig för att sova en stund, men har inte kunnat släppa dagen. Jag har burit upp och ner lite grejer till källaren, placerat mina oanvända blomkrukor och pynt i ett tomt skåp och lite annat pyssel.


Fast egentligen började "dagen" bra. Heffa ringde och kom sen över en sväng. Och med sig hade hon denna ljuvliga bakelse som syns på bilden!! Först frasig mördegsbotten, en klick jordgubbssylt, en större klick vaniljkräm - sen grädde och skivade jordgubbar i gele ovanpå..... Jösses vad smaskigt!! Tack för den smaksensationen Heffa!!


Sen har jag fundrat på en bordskonstruktion till balkongen. Ett hörnbord med bordsskivan som en låda. Och där skulle jag kunna plantera lite småväxter och ha lite dekorationer allt efter årstid. PLUS mina älvor oxå!! Bad Lotta fråga sin son, som är snickarkunnig, om han eventuellt kan åta sig att fixa ett sån´t bord till mig......


Lotta ringde för övrigt oxå för att fråga, om jag vill med på en föreställning sen med han Ronny - norrlänningen - i Avesta. Och det kan säkert vara ett lyft för humöret med mycket skratt!! Så hon skulle beställa biljetter. Det är himla bra med kompisar som puttar ut mig då och då. Själv är jag seg med påhittandet av aktiviteter.


Nu försöker vi - jag - med en kopp te och sen natti, natti!!


PS Inget föl idag heller.....

Av Stina - 16 april 2009 03:10

Det var ju faktiskt rätt länge sen jag hade en uppe-sittar-natt!! Men nu var det alltså dax för en så´n natt - en natt med många och långa timmar. Men det går ingen nöd på mig - förutom att jag är trött förstås. Men - jag kan ju sova imorr´n.... idag.....


Jag har druckit en kopp te med några tunnbrödmackor. Så har jag kollat runt hos mina bloggvänner en sväng.


Innan jag helt gav upp försöken att sova, kollade jag på en gammal dålig Elvis-film. Väntade och väntade att han i alla fall skulle sjunga nå´n låt. Men inte. Begriper inte hur dom hade mage att skriva så dåliga filmmanus åt Elvis. Det fanns väl i och för sig de som höll någolunda standard "Jailhouse rock" t ex. Om dom hade klarat, att ge honom bra roller i bra filmer, så hade han väl förmodligen blivit ännu större än han var. Minns ni tanter - alltså ni som var med på 50-talet - "Tommy eller Elvis"?? Jag var alltså Elvis-fan. Och de kan jag ju tycka var ett bra val, som står sig än. Vad det blev av Tommy Steel vete 17.


Undrar om nästa sömntåg går snart mån tro.....

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards