stinalill

Alla inlägg den 24 april 2009

Av Stina - 24 april 2009 20:03

Vad roligt jag har haft idag!! När jag har möblat i mitt lilla landskap. Och vad jag har njutit idag - det har ju varit rena sommardagen!! Många bilder blev det - jag måste ju ta med alla mina små älvor! Jag tycker dom är sååå söööta!! Var och en med sin personlighet. Kanske skulle jag sätta namn på dom...??? Jag har en känsla av, att det kommer att bli mycket att vattna på balkongen i år..... T o m mossan måste ju vattensprayas, om den inte ska torka ut alldeles.


Har oxå lyckats hålla mig ifrån choklad och glass både igår och idag oxå!! Det gör mig oxå glad!! Även om jag hade ett jättesug idag. Men jag höll mig - tog några sockerfria tuggummin. Seger för mig!! Jag vet ju, att efter en vecka ungefär, har sötsuget klingat av. Duktig tant!! Fortsätt så!!


Har lyssnat på Viveca Lärn idag. Ingen höjdare, men det avleder ju tankarna att lyssna till någon som pratar.... Har även skrivit räkningar idag. Det känns förstås inte som en höjdare, men skönt när det är gjort. Jag är ju så omodern, att jag skriver och skickar iväg bankgiro medelst Posten. Konservativ - javisst! Men jag har inte fullt förtroende för datorer. Vad gör jag, om datorn skulle krascha?? Då står jag där med min tvättade hals och får vänta på kravbreven..... Och än så länge finns ju i alla fall små delar av Postverket kvar.


Inte heller idag har jag hört talas om någon nedkomst av föl i Bennarby.... Kan inte Julia få hormoner snart, så hon kommer igång med föleriet??



Av Stina - 24 april 2009 11:50

Visst är det fantastiskt! Blommorna är så perfekta, så utstuderat exakta, så man kan bli alldelles förundrad!! Och varje år igen och igen. Utan slut..... i tusental..... *lyckosuck*


Före min vårinspektion igår, var jag ju till läkarstation för provtagning. När jag låg där på britsen och var kopplad till EKG-apparaturen, tänkte jag gång på gång : "jag har inget flimmer, jag har inget flimmer" Affirmationer borde kunna påverka även den envisaste kropp... När det var klart, frågade jag "Jag har inget flimmer nu va?" - "Njaee" Så gjorde hon en till utsktift för "det var kanske fel på apparaten". Så tog hon papperna med sig och gick in till Dr Ola. Under tiden hon var borta, hann jag tänka ut, vilka mediciner jag skulle slippa. Men - nej - det var fortfarande flimmer..... Så var det med den affirmationen. Kanske tänkte jag inte tillräckligt starkt......


Började lite med balkongbordet igår. Men orken var tämligen uttömd. Har i alla fall häftat fast plasten på bordsytan och tagit med mossa från skogens djup, köpt några penseér och några vaktelägg på blomsteraffär´n.


Och nu kommer solen alldeles strax till min balkong. Dax att njuta sol och leka med mina älvor i min miniträdgård!! Livet är ta mig 17 härligt!! Vem kunde trott det för tio år sen!!



Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards