stinalill

Alla inlägg den 27 april 2009

Av Stina - 27 april 2009 21:27

Det är så härligt - nu blommar mina S:t Paulor med blommor i överflöd - det bara väller. De flesta jag har är - naturligtvis - blå ;)  Mysigt att se dem varje gång jag går in i köket.


Inte kom det nå´n Lasse till mig idag. Han ringde framåt kvällningen - hade glömt bort det. Och det hade jag ju förstått. Så nu skulle han komma imorr´n istället. Jag tog ändå tag i ett sån´t där tråkjobb - sydde några nya ögonbindlar. Vilket var välbehövligt. Det frestar på gummibandet så småningom, när den används varje natt.


Natten ja - natten till idag var inte rolig. Sist jag tittade på klockan var hon 2. Sen sov jag väldigt oroligt och ytligt. Och vaknade 5.30 Och det var lögn i helsike att somna om. Så jag läste tidningen och så småningom dagens reklambunt. När tröttheten sen kom smygande, lurade jag hjärnan - och sov faktiskt nå´n timme. Inte konstigt att det blev migrän idag. Kommer nog att sova som klubbad i natt....


Idag har björkarna övergått i grönt skimmer!! Sååå vackert överallt med denna späda grönska! Men mitt humör är ändå inte på topp idag. Onödiga kilon som har hängt sig fast på mig, drar mig neråt. Och därtill dåligt med sova. Men imorr´n blir det nog en bättre dag.....


Nejdå inget föl - nu har Julia gått över med 14 dagar. Men enligt Johanna är beräknad förlossning plus minus tre veckor. Så nu har hon en vecka till på sig. Sen får dom väl ut och springa med henne! Hon kan ju inte gå i trappor eller putsa fönster, som en annan gjorde, när det begav sig.

Av Stina - 27 april 2009 13:44

Var till Coop och handlade idag - lyckades låta bli att stoppa choklad, glass, brownies, smågodis, cocosbollar, fyllda muffins och annat smarr i vagnen!! Fy 17 vad det är svårt!! Och vilket sortiment på kaloribomber det finns!! Men jag kollade mig i spegeln, innan jag gick iväg..... Det räckte för att hålla mig på "rätt sida".


Istället inriktade jag mig på fruktdisken. Apelsiner, röda äpplen, bananer, mango och - Jordgubbar!! Spanska - kunde inte prata med dom.... Och där i förpackningen låg gubben på fotot! Inte smakade dom så söta som svenska gubbar. Men det var gott ändå och jag blev proppmätt. Dom har nämligen redan passerat min mun!


Vägde mig imorse - 0,7 kg.... får lov att sätta in Viktväktarprogrammet i denna kampen, om det ska bli nå´t resultat att tala om. Har tagit fram CD:n och jag ska föra in allt jag äter på heder och samvete.

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards