stinalill

Alla inlägg den 11 augusti 2009

Av Stina - 11 augusti 2009 17:05

Äntligen, äntligen klar!! Det känns som om jag har hållits med den här tavlan hur länge som helst. Färgerna är i verkligheten en aning mattare - den är fotad utomhus. Det känns roligt, att ha gjort den från färgning av tygerna till monteringen av ramen! Och - jaa jag är faktiskt nöjd!! Visst ser jag sån´t som jag skulle ha gjort annorlunda, om jag skulle börja om från början. Men det ska jag inte. Skulle aldrig falla mig in, att sy en till!! Men jag tycker faktiskt om den!!


Sen skulle det ju krångla vid monteringen. Jag fick såga om träbitarna till ramen - dom stämde inte riktigt i längd. Sen höll jag på att bli knäpp på häftpistolen, innan jag lyckades lista ut var och hur man skulle fylla den med klammer. Efteråt kollade jag på förpackningens baksida - där fanns instruktioner.... Men nu var det bara det, att jag hade köpt fel klammer!! Så jag kunde bara använda de klammer, som fanns i pistolen från början. Ja, ja - man lär sig nya saker hela tiden.... Men jag fick ihopet :)


Så var det då den där hjärnskadade flugan. Alltså åskflugor vet jag ju hur dom bär sig åt - envisa och på hela tiden. Men den här flugan var lite bredare än en vanlig. Och den var PÅ oavbrutet. Och orädd till max. Jag smällde den flera gånger - och jag är säker på, att jag träffade ett antal gånger. Omedelbart var den tillbaka och kröp ganska sakta på armarna och i ansiktet. Det kändes faktiskt lite läskigt. Den var liksom omöjlig att ha ihjäl. Hitchkock typ.... Till slut gick jag ut på balkongen ett tag. När jag sen kom in, såg jag inte till den mer.


Apropå rysare - grannen har en klängväxt som växer nå´t alldeles enormt. Men kan nästan SE när den växer. Och naturligtvis växer den även in på min balkong. Grannen har sagt år mig, att jag får klippa bort, om den kommer in till mig. Och det har jag gjort oxå. Men den växer, så det skulle inte förvåna mig, om den växer ända in till min säng under natten. Så växer den runt halsen och snärjer in mig i sina stickiga tentakler.... Usch och fy.... (Jag vet inte vad den heter, om det nu skulle vara nå´n, som vill ha en snabbväxande växt....)



Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards